Bij Hand in Hand organiseren we activiteiten om elkaar te ontmoeten, elkaar te leren kennen, taal te leren en elkaar te inspireren.

De activiteiten worden zoveel als mogelijk begeleid en georganiseerd door een Nederlands/anderstalig duo en zijn de deelnemers een mix van Nederlands en anderstaligenVoor een aantal activiteiten zoeken we nog vrijwilligers.  Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Wil je een activiteit introduceren die hier ontbreekt? Overleg met ons! Mogelijk kunnen we deze in ons programma opnemen. Staat er een activiteit die nog in ontwikkeling is en je wilt daar aan mee gaan doen. Laat het ons weten. Als het van start gaat sturen we je een berichtje!

Opgave voor deelname bij social club Hand in Hand of via info@handinhandwijchen.nl

Alle activiteiten zijn gratis, tenzij anders vermeld. Voor meer informatie over de dagen en aanvangstijden, zie onze agenda.

Repair café Elke 3e zaterdag van de maand, repareren wij uw defecte apparaten, herstellen wij kleding en fixen wij computers, etc, etc.

Tekenen en schilderen Voor beginners en gevorderden.

Wandelen Start bij Hand in Hand, gezellig samen wandelen en praten, afsluiting met koffie bij Hand in Hand

Huiswerkbegeleiding Achterstand op school of begrijp je iets niet? Kom langs!

Upcycling Nieuw leven voor oude spullen Niet weggooien die oude spullen. Geef uw spullen een mooi nieuw leven.

Fietsen Gezellig met elkaar fietsen, het knooppuntensysteem leren kennen, fietsverkeersregels, mooie plekjes bezoeken.

Taaltheater Met behulp van toneelspel de Nederlandse taal leren. Leuk, gezellig, hilarisch!

Yoga Speciaal voor de dames.

Nederland digitaal (workshop in ontwikkeling) In Nederland gaat veel via internet. Leer gebruik te maken van DigiD, MijnBelastingdienst, MijnOverheid, Internet Betalen, Tikkie, etc.

Creatief Wil je knutselen? Breien of haken? Spullen en materialen aanwezig.

Sporten Wij organiseren jaarlijks een grote Sport & Speldag (dit jaar op 12 juni 2019 v.a. 12:00 uur) voor iedereen met gratis consumpties en een Shoarmabuffet. Locatie; het AVW atletiek terrein De Wijchert 4 te Wijchen.

Zing Nederlands Door Nederlandse liedjes te zingen leer je gemakkelijk de taal en uitspraak. Een gezellig en vrolijk gebeuren!

Arabische les voor Nederlanders. Al eens willen weten hoe de Arabische taal in elkaar zit? Meld je aan!

Voor meer informatie over de dagen en aanvangstijden, zie onze agenda.